Escola General de Catalunya de Salut i Bellesa

LA MILLOR FORMACIÓ PELS MILLORS PROFESSIONALS

 

ET DONEM LA BENVINGUDA A LA WEB DE LA NOSTRA ESCOLA

Estem a la teva disposició per donar-te el millor servei i solucionar totes les teves necessitats. Pots realitzar-nos qualsevol consulta que vulguis i estudiarem el teu cas per oferir-te una solució a mida de les teves necessitats.

Un ampli grup de professionals en la docència estarà a la teva disposició per oferir-vos un ensenyament de qualitat

SEMPRE AL SERVEI DE LA FORMACIÓ DELS PROFESSIONALS DE LA SALUT I LA BELLESA 

 

 

L´ESCOLA GENERAL DE CATALUNYA NEIX L´ANY 1994 AMB LA FINALITAT DE FORMAR GRANS PROFESSIONALS EN EL SECTOR DE  L´ESTÈTICA I LES TERÀPIES ALTERNATIVES

Des llavors, el nostre equip docent no ha deixat d’evolucionar i ampliar així dia a dia tots els temaris pràctics i teòrics que s’imparteixen en cada curs de formació. Es ben dit que l’ experiència és un grau i per això podem assegurar que aquests anys de  treball que ens avalen, ens permeten garantir als nostres alumnes un ensenyament de qualitat.


  TITULACIONS 

La nostra escola és l’única a Sabadell homologada per HABIA, titulació oficial d’ estètica reconeguda a quasi tots els països del món, sense tenir de superar exàmens de convalidació. 

Tots els cursos que realitzem tenen també el Diploma de l’Escola General de Catalunya de Salut i Bellesa i el carnet de Professional.